Λεμονής: «Να τους δείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχουν καμία τύχη»

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2007 11:27
A- A A+

Ψυχολογικές «ντόπες» στους παίκτες του Ολυμπιακού από τον Τάκη Λεμονή στην τελευταία προπόνηση πριν τη ρεβάνς του 2-0 των «Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

«Πρέπει να προκριθούμε», υπογράμμισε ο προπονητής των ερυθρολεύκων. «Ο ΠΑΣ έκανε μια ιστορική νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά μέχρι εδώ! Όπως σε κάθε ομάδα που έρχεται να παίξει στο Καραϊσκάκη, έτσι και στον ΠΑΣ πρέπει να τους δείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχουν καμία τύχη», τόνισε ο Τάκης Λεμονής στους παίκτες του και πρόσθεσε:

«Καλώς έφτασαν μέχρι εδώ και μπράβο τους, αλλά εμείς θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Μην ξεχνάμε ότι μας έβαλαν 2 γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει από την πρώτη στιγμή να καταλάβουν ότι δεν θα περάσουν από το γήπεδο μας».

Όσο για το πρωτάθλημα και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων ότι η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει μετά τη διεύρυνση της βαθμολογικής διαφοράς από ΑΕΚ και ΠΑΟ, ο προπονητής του Ολυμπιακού προειδοποίησε: «Λένε πολλοί ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό για σας, επειδή δείχνει ότι όλοι σάς σέβονται. Ανεξάρτητα, όμως, απ' ό,τι λέγεται και απ' ό,τι γράφεται να ξέρετε ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

«Οι εφημερίδες γράφουν ότι κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αν κι εσείς πιστεύετε ότι αυτά είναι τα στάνταρ της ομάδας μας, εγώ δεν συμφωνώ. Για εμένα αυτή η εμφάνιση δεν καλύπτει τις απαιτήσεις που έχω από την ομάδα. Είχαμε ορισμένα καλά διαστήματα, αλλά και ορισμένα άσχημα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μάς για να βελτιωθούμε, κυρίως σε ό,τι αφορά την αμυντική τακτική», πρόσθεσε ο φιλόδοξος προπονητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις