Λουκέτο στην Τούμπα για τέσσερις αγωνιστικές

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:44
UPD:15:47
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με αποκλεισμό της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 193.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας.

Η ποινή επιβλήθηκε στον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης για την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (28/11) με τον Άρη, με συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα και την ολοκλήρωσή του 42 λεπτά αργότερα.

Ακόμη, ανεξάρτητα από την προαναφερόμενη ποινή, η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή για μία αγωνιστική λόγω των παραβιάσεων που διαπιστώθηκαν ως προς την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Αν η απόφαση δεν αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου αναμένεται να προσφύγει ο ΠΑΟΚ, η μακεδονική ομάδα θα παίξει χωρίς θεατές στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Λαμία (12/12), Αστέρα Τρίπολης (19/12), Παναιτωλικό (5/1) και στη ρεβάνς με την ΑΕΛ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 22 ή 23 Δεκεμβρίου. 

Αναφορικά με τις υπόλοιπες υποθέσεις της 11ης αγωνιστικής, το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό) και 1.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα (με ΑΕΚ), ενώ απάλλαξε των κατηγοριών Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις