Πάτρα: Βυθίσεις σκαφών και άλλες ζημιές από την κακοκαιρία

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 16:13
UPD:17:13
Eurokinissi/EUROKINISSI
A- A A+

Δύο σκάφη βυθίστηκαν, ενώ σε άλλα δύο προκλήθηκαν ζημιές στη μαρίνα Πατρών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή το περασμένο διήμερο, ενημέρωσε την Τετάρτη το Λιμενικό.

Επιπλέον, πλημμύρισε η δυτική προβλήτα Αντιρρίου, καθώς και ο κεντρικός δρόμος που συνδέεται με αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του οικίσκου του Λιμενικού Φυλακίου Αντιρρίου. Επί του οδοστρώματος διαπιστώθηκε ύπαρξη μεγάλης ποσότητας φερτών υλικών, τα οποία απομακρύνθηκαν από μηχάνημα έργου του δήμου Αντίρριου, ενώ διαπιστώθηκε καθίζηση μέρους της προβλήτας στο δυτικό τμήμα του λιμένα Αντιρρίου, πλησίον του Κάστρου.

Ακόμη, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε προβλήτες ξύλινης κατασκευής στη μαρίνα Πάτρας, ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη φερτών υλικών στον περιβάλλοντα χώρο της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες των βυθισμένων σκαφών να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνσή τους, όπως επίσης και οι αρμόδιοι φορείς για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, Δευτέρα και Τρίτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή