Ενάντια στο Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια και ο κολοσσός beIN Sports

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 16:06
UPD:17:11
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
A- A A+

Τα μέτωπα της μάχης για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, συνεχίζουν να διευρύνονται.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η... παράταξη του «όχι» μπορεί πλέον επίσημα να υπολογίζει στο beIN Sports, έναν από τους κύριους διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ανήκει στον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός εκτιμά ότι 3,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία και ότι για το Κατάρ 2022 αυτοί οι αριθμοί ενδέχεται να ξεπεραστούν.

Ωστόσο, το beIN πιστεύει ότι η πρόταση μεταρρύθμισης της FIFA θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο αυτά τα νούμερα βλάπτοντας το προϊόν και, κατά συνέπεια, τους τηλεοπτικούς φορείς.

«Όσοι ζητούν κάθε δύο χρόνια το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να πιέσουν για "πάρα πολλά καλά πράγματα"», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της beIN, Γιουσέφ Αλ-Ομπαϊντλί.

«Σας λέω εκ πείρας ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς εκτιμούν τα premium και αποκλειστικά προϊόντα, και οι διαφημιστές και οι χορηγοί πιστεύουν επίσης το ίδιο. Κατά συνέπεια, το διπλάσιο της συχνότητας δεν σημαίνει διπλάσια τιμή, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με αυτό που επιθυμείτε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις