Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή για την ΑΕΚ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 11:54
UPD:11:57
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο, η αθηναϊκή ομάδα είχε πολύ χρόνο μπροστά της για να αντιδράσει. Ισοφάρισε γρήγορα και πήρε τη νίκη στο τέλος, κάνοντας την πρώτη ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο και πλέον.

Η προηγούμενη φορά που είχε πετύχει κάτι τέτοιο ήταν την 1η Νοεμβρίου 2020, όταν νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ, αφού έχανε από πολύ νωρίς και τότε με 1-0, αλλά αυτό ήταν εντός έδρας παιχνίδι, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο τελευταίος αγώνας στον οποίο νίκησε η Ένωση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όταν είχε επικρατήσει στην Τρίπολη με 3-2, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει πρώτοι.

Ταυτόχρονα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα σε παιχνίδι, όπου προηγήθηκε στο σκορ. Στις τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις είχε νικήσει, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Αντίθετα ως τώρα έχει τρεις ισοπαλίες με 1-1 στο πρωτάθλημα, όπου σε όλες τις περιπτώσεις (ΟΦΗ, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης) ήταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε.

Σε αγώνα που προηγήθηκε στο σκορ, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε να χάσει από τις 12 Απριλίου 2021, πάλι στην έδρα του, με 2-1 από τη Λαμία.

Αυτή ήταν η πέμπτη ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα 2021-22. Έχουν πετύχει από μια ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, ενώ έχουν πέσει «θύματα» από μια φορά Ατρόμητος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις