Στην εισαγγελία για 9 ώρες ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 13:01
UPD:13:05
A- A A+

Η εισαγγελία του Τορίνο φέρεται να έχει συγκεντρώσει πολλά χρήσιμα στοιχεία για να εμβαθύνει τις έρευνες στην υπόθεση της Γιουβέντους, μετά την πολύωρη ανάκριση του Φεντερίκο Κερουμπίνι, γενικού διευθυντή της Γιουβέντους.

Η χθεσινή ακρόαση διήρκεσε 9 ώρες και ο αξιωματούχος, που την περασμένη άνοιξη προήχθη στη θέση του Φάμπιο Παράτιτσι (τώρα εργάζεται στην Τότεναμ), είναι βαθύς γνώστης των δραστηριοτήτων της Γιουβέντους.

Ο Κερουμπίνι έφτασε στην «αυλή» του Αντρέα Ανιέλι το 2012, με πρώτη αποστολή στον τομέα των Νέων και την ίδρυση της Under 23, της δεύτερης ομάδας της Γιουβέντους που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα La Stampa, ο Κερουμπίνι υπερασπίστηκε τις συναλλαγές κεφαλαιακών κερδών σε όλους τους τομείς, τη λεγόμενη «μέθοδο Παράτιτσι», η οποία, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, είναι νόμιμη απ΄ όλες τις απόψεις, τόσο ως προς τις «θετικές» επιπτώσεις στον ισολογισμό της εταιρείας όσο και στις μεθόδους, αν και σε αυτό υπάρχει διαφωνία με τους δικαστές).

Τις επόμενες ημέρες οι δικαστές θα πρέπει να ακούσουν νέα άτομα που ενημερώνονται για τα γεγονότα, ακόμη και πριν από τους υπόπτους.

Οι εισαγγελείς Μάριο Μπεντόνι, Τσίρο Σαντοριέλο και ο αναπληρωτής εισαγγελέας Μάρκο Τζανόλιο θέλουν να ρίξουν φως στις πράξεις που απέφεραν κέρδη κεφαλαίου ύψους 282 εκατομμυρίων σε τρία χρόνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις