Με πρωταγωνιστή τον Μακέντα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 21:39
UPD:21:47
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Την δεύτερη συνεχή νίκη του, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναιτωλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά στο 15΄ ο Μπρινιόλι έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Καρέλη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά για ένα δεκάλεπτο, από το 20' μέχρι και το 30'. Έχασε, όμως, τρεις μεγάλες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο τερματοφύλακας Μελίσσας αρνήθηκε το γκολ στους Μακέντα, Αϊτόρ και Κότσιρα και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, δύο λάθη του Χουχούμη ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, ώστε να τα... τιμωρήσει και να φτάσει εύκολα στη νίκη.

Στο 53΄ με πέναλτι ο Φεντερίκο Μακέντα άνοιξε το σκορ έπειτα από παράβαση του Έλληνα μπακ πάνω στον Αϊτόρ και στο 66΄ ο Χουχούμης γλίστρησε, ο Μαουρίσιο πήρε την μπάλα και έδωσε σε κενή εστία το 2-0 στον Μακέντα.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι «πράσινοι» έκαναν διαχείριση αποτελέσματος και δυνάμεων ενόψει του ματς της Τετάρτης στο Κύπελλο με τον Βόλο και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις