Μπαρτζώκας: Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη στο Μιλάνο

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 00:40
UPD:00:42
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία της ομάδας του και όχι μόνο από την ενυπωσιακή νίκη της στο Μιλάνο (93-72) ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μία απόλυτα ομαδική προσπάθεια, επειδή σήμερα είχαμε μία σπουδαία εμφάνιση επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και μία πολύ καλή αμυντικά εικόνα, κατά την γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος», σχολίασε.

«Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις ενάντια στην Αρμάνι. Σταματήσαμε τη δημιουργία από τους Ντιλέινι και Σέρχι και για αυτό, προφανώς, κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί η Euroleague είναι πραγματικά πολύ σκληρή», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει στη σωστή κατεύθυνση, κάθε παίκτης έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είχαμε πολλές ασίστ και πολλή δημιουργία. Επομένως πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι ταλαντούχοι. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε σαν σύνολο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις