Με Ζενίτ απόψε ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 12:01
UPD:17:58
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Δυνατές αποστολές περιμένουν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Τρία ημέρες μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί απόψε (25/11, 21:30) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την φορμαρισμένη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να βελτιώσουν το ρεκόρ τους (2-9), απέναντι στο ρωσικό συγκρότημα.

Το βράδυ της Παρασκευής (26/11, 21:30) ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο Μιλάνο απέναντι στην δεύτερη της κατάταξης, Αρμάνι (8-2), η οποία μπορεί να προέρχεται από δύο σερί ήττες (Ούνιξ Καζάν και Ζενίτ), ωστόσο θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες καθώς επιστρέφει από τραυματισμό ο Ντιλέινι.

Η ελληνική ομάδα με ρεκόρ 7-4 θα επιδιώξει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις επιτυχίες, έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά οκράδας, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις