«Πυρά» Βαλμπουενά κατά της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:27
UPD:21:31
REUTERS/JON NAZCA
A- A A+

Λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση της γαλλικής Δικαιοσύνης εις βάρος του Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στο Radio Monte Carlo.

«Είμαι ικανοποιημένος που αναγνωρίστηκε από τη γαλλική δικαιοσύνη πως ήμουν το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανα ήταν το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», δήλωσε ι Βαλμπουενά.

Στη συνέχεια, ο 37χρονος άσος έστρεψε τα πυρά της κριτικής του ενάντια στον πρόεδρο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε.

«Εξεπλάγην, αν και τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτό το χώρο. Είχα ελάχιστη συμπαράσταση από την Εθνική ομάδα, παρότι επρόκειτο για μια υπόθεση του ποινικού δικαίου και δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Ο κύριος Λε Γκρε, όταν ήμουν στην ακμή μου με την Εθνική έτρεχε και μου... έγλυφε τα παπούτσια. Όταν εξαφανίζεσαι από το ραντάρ γίνεσαι ο κύριος... φάντασμα. Ίσως να έχασε τον αριθμό μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις