The Guardian: «Επαφές της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ με τον Βαλβέρδε»!

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:06
UPD:22:40
REUTERS/COSTAS BALTAS
A- A A+

Του Νίκου Αθανασίου

Την είδηση της ημέρας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δημοσίευσε η ιστοσελίδα «The Guardian» το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφές με τον 57χρονο Ισπανό προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα ως τεχνικός του Ολυμπιακού.

Μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2020, ο «Τσινγκούρι» κυκλοφορεί ελεύθερος και φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Βαλβέρδε μίλησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Τζον Μέρτοου και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Βαλβέρδε την τεχνική ηγεσία της Γιουνάϊτεντ μέχρι το καλοκαίρι και ανάλογα την πορεία της ομάδας να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ως ένα από τα θετικά του έμπειρου κόουτς αναφέρεται η αρμονική του συνύπαρξη με τον Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα», στη λογική ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτελεσματικό τρόπο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Όλε Σόλσκιερ απολύθηκε την Κυριακή και πως αυτή την στιγμή το δίδυμο Κάρικ-Φλέτσερ «τρέχει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις