O Aμπιντάλ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγό του

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 17:23
UPD:22:41
wikimedia/Mutari
A- A A+

Το γαλλικό ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε από την ενορχηστρωμένη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Paris Saint-Germain, Κεϊρά Χαμραουί, από κακοποιούς που είχε πληρώσει η συμπαίκτρια και... φίλη της Αμανίτα Ντιαλό για να επωφεληθεί από τον τραυματισμό της και να επιστρέψει στην ενδεκάδα των Παριζιάνων.

Εμπλοκή στην υπόθεση έχει και ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό, ο Ερίκ Αμπιντάλ. Μάλιστα, κλήθηκε να καταθέσει, καθώς υπήρχαν συνομιλίες του με το θύμα, ακριβώς την επομένη της επίθεσης.

Από τις έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στον Αμπιντάλ και την Χαμραουί και όπως ήταν λογικό δημιουργήθηκε σάλος.

Οι αποκαλύψεις των ΜΜΕ για την εξωσυζυγική σχέση προκάλεσαν «σεισμό» στην οικογένεια του Αμπιντάλ και ο ίδιος με ανάρτησή του την Τρίτη θέλησε να απολογηθεί δημόσια προς την σύζυγό του, Χαγέτ, η οποία έχει καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου!

Συγκεκριμένα έγραψε στα social media το εξής:

«Χαγέτ Αμπιντάλ συγχώρεσέ με. Όποια κι αν είναι η απόφασή σου πάντα στα μάτια μου θα είσαι η γυναίκα της ζωής μου και η μητέρα των υπέροχων παιδιών μας. Μου αξίζει αυτή η ταπείνωση ακόμα κι αν με σκοτώσει ζωντανό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις