Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα: «Ο στόχος παραμένει», λέει ο Π. Αγγελόπουλος

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2007 17:53
UPD:17:54
A- A A+

Ο στόχος παραμένει, θέλουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ, υπογραμμίζει ο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά την κλήρωση των ομίλων στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με ΤΣΣΚΑ, Παρτιζάν και Μπανταλόνα http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/05/1298007.htm .

«Αυτή την κλήρωση περιμέναμε σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι δύσκολος γιατί όλες οι ομάδες παίζουν καλό μπάσκετ. Αθλητικές και με ταλέντο. Θέλουν όλα τα παιχνίδια προσοχή. Αυτό όμως είναι και καλό γιατί και η ΤΣΣΚΑ μπορεί να χάσει περισσότερα παιχνίδια. Ο στόχος που έχουμε θέσει δεν αλλάζει. Θέλουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ και στα προημιτελικά θα είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε την έδρα της Ταού ή της Μακάμπι αν δεν τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο», σχολίασε ο κ. Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

«Στα τρία πρώτα παιχνίδια που θα παίξουμε χωρίς τον Μάτσας θέλουμε το λιγότερο δυο νίκες. Αν ξεκινήσουμε με δυο εκτός έδρας νίκες θα είναι ότι καλύτερο. Εγώ θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να μην πέφτει καρφίτσα στα τρία παιχνίδια στο ΣΕΦ και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει».

«Δύσκολο» χαρακτήρισε τον όμιλο ο προπονητής της ομάδας, Πίνι Γκέρσον, ωστόσο όπως είπε, στη συνέχεια μπορεί να γίνει πιο εύκολος. «Ο δικός μας όμιλος κι αυτός του Παναθηναϊκού είναι οι πιο δύσκολοι, κι αυτός της Ντιναμό ο πιο εύκολος. Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο αφού ξεκινάμε με δυο εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά κάθε κακό έχει και κάτι καλό και στην προκειμένη περίπτωση το καλό είναι ότι από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που είναι και τα πιο κρίσιμα, τα τρία τα παίζουμε στην έδρα μας», συμπλήρωσε ο ισραηλινός κόουτς.

Στα παιχνίδια του β' γύρου αναμένεται και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του ¶ρβινας Μασιγιάουσκας. «Δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη η κλήρωση. Η ΤΣΣΚΑ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Μπανταλόνα είναι τρελή ομάδα. Μπορεί να κερδίσει τους πάντες και να χάσει απ’ όλους. Η Παρτιζάν έχει πολύ ταλέντο. Νομίζω ότι ο πιο εύκολος όμιλος είναι αυτός της Ντιναμό», εκτίμησε ο Μάτσε.

«Όσον αφορά εμένα, μπορεί να προλάβω τα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Θα προσπαθήσω πολύ για να προλάβω...», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις