Βγήκε από το νοσοκομείο ο Οσιμέν αλλά χρειάζεται επέμβαση

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 17:42
UPD:23:15
A- A A+

Ο Βίκτορ Οσιμέν βγήκε από το νοσοκομείο Νιγκουάρντα του Μιλάνου, όπου παρέμεινε χθες (21/11) για παρακολούθηση όλη τη νύχτα, μετά τον τραυματισμό στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ίντερ-Νάπολι.

Η ατυχής στιγμή για τον Νιγηριανό επιθετικό των «παρτενοπέι» σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι, που σήμανε την πρώτη φετινή ήττα της Νάπολι στην Ιταλία, όταν σε εναέρια σύγκρουση με τον Σκρίνιαρ υπέστη κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό και στην κόγχη.

Ο Οσιμέν θα πρέπει να χειρουργηθεί για την αντιμετώπιση των καταγμάτων και να μειωθεί έτσι ο χρόνος αποθεραπείας του, που σε κάθε περίπτωση θα είναι μεγάλος.

Το χειρουργείο, όπως φαίνεται, θα γίνει στη Νάπολη και μόνο ύστερα θα μπορέσει να υπάρξει αξιόπιστη πρόγνωση. Ωστόσο, η απουσία του θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα, οπότε ο Αφρικανός άσος δεν θα ξαναβγεί στο γήπεδο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα.

Στο τέλος αυτής της περιόδου αναμενόταν να φύγει για να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας στο Κύπελλο Αφρικής. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί η πιθανή συμμετοχή του σε αυτή τη διοργάνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις