Ντέρμπι κορυφής στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 13:36
UPD:13:37
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-Ολυμπιακός δεσπόζει στη10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που επανεκκίνησε χθες με τρεις αγώνες, ύστερα από διακοπή δύο εβδομάδων, λόγω του «παράθυρου» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. 

Τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας χωρίζει μια θέση και τρεις βαθμοί, τους οποίους η μεν Ένωση θα επιδιώξει να καλύψει, ο δε Ολυμπιακός να αυξήσει ή να συντηρήσει, διατηρώντας ταυτόχρονα το φετινό αήττητο στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, έχουν επίσης στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το επικείμενο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (25/11), που θα κρίνει τη συνέχεια της πορείας τους στο Europa League.

Παιχνίδι-παγίδα έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι απέναντι στον ουραγό – και δίχως τον προσβληθέντα από κορωνοϊό Γιώργο Παράσχο-  Ατρόμητο, που ακόμη αναζητά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής θα ψάξει ο Παναιτωλικός, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η αυλαία της 10ης ημέρας θα κλείσει τη Δευτέρα στο Βόλο, όπου η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας μεταφέρθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο με απόφαση της Λίγκας χθες το βράδυ, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο «Αθανάσιος Διάκος» κρίθηκε ανεπαρκής ως προς τα κριτήρια που έχει θέσει η διοργανώτρια αρχή.

Το πρόγραμμα (Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021)

  • Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης (17:15 - CS2)
  •  ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30 - CS2)
  • Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19:30 - NS PRIME) 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις