Όλα μοιρασμένα στη Νεάπολη για Ιωνικό και Αστέρα

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 21:37
UPD:22:02
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Νεάπολη της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε επιθετικά και από τους δύο συλλόγους, με το σκορ στο πειραϊκή γήπεδο να ανοίγει νωρίς και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο ο Λένις έβγαλε τη σέντρα και ο ο Τουράμ, με κεφαλιά, παραβίασε την εστία του Τσιφτσή.

Πάντως ο Βραζιλιάνος επιθετικός των γηπεδούχων στάθηκε άτυχος λίγο αργότερα, καθώς στο 33ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας παραχωρώντας τη θέση του στον Ματσούκα.

Λίγο πριν συμβεί αυτό ο Αστέρας είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με μια υπέροχη εκτέλεση του Τιλίκα, στην οποία ο Χουτεσιώτης δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα, χωρίς το σκορ να αλλάξει ως το τέλος.

Οι Πελοποννήσιοι έγιναν απειλητικοί με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ύστερα από προσπάθεια του Σόνι, για να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι στο 78΄, όταν ο Άοσμαν σούταρε άστοχα από επίκαιρη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις