Μαρτίνς: Η ΑΕΚ είναι υποψήφια για να κερδίσει τον τίτλο

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 20:40
UPD:20/11/2021 01:54
INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξένησε σήμερα η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, όπως συμβαίνει πριν από κάθε αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την οποία εγκωμίασε, αναφέρθηκε στις απουσίες των «ερυθρόλευκων» αλλά και στο πλάνο επιστροφής των Σεμέδο - Φορτούνη.

«Πρόκειται να παίξουμε ένα ντέρμπι. Θα το προετοιμάσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια διαδικασία, όπως για όλα τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα για τον κόσμο, για την ταυτότητα των ομάδων», είπε. 

«Το ντέρμπι έχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για τις ομάδες είναι ένα ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς, τους οποίους και οι δύο ομάδες θα θέλουν να διεκδικήσουν», πρόσθεσε ο Μαρτίνς.

«Την ΑΕΚ την βλέπουμε σαν μία από τις άμεσες συνδιεκδικήτριες του τίτλου, αυτό είναι η ΑΕΚ για εμάς. Είναι υποψήφια για να κερδίσει τον τίτλο. Παίρνουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», συνέχισε ο Ίβηρας προπονητής. 

Και συμπλήρωσε: «Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τον στόχο μας, το πρωτάθλημα και να απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ».

Απόντες θα είναι ο Κούντε και ο Καρμπόβνικ, όμως ο Μαρτίνς αναφέρθηκε και στο πλάνο ενσωμάτωσης Σεμέδο και Φορτούνη.

«Ο Σεμέδο θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο απ΄ ότι ο Φορτούνης. Σε λίγο διάστημα θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος να παίξει. Ο Φορτούνης θα χρειαστεί υπομονή, η διαδικασία είναι διαφορετική, θα χρειαστεί καιρό. Αυτό που έχουμε στα πλάνα μας δεν περιλαμβάνει τον Φορτούνη, γιατί θέλει πολύ καιρό ακόμη», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις