Ρήτρα 100 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του 38χρονου Ντάνι Άλβες

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 12:36
UPD:12:48
EPA/Alejandro Garcνa
A- A A+

Ο Ντάνι Άλβες υπέγραψε την Τετάρτη το συμβόλαιο που τον δένει με την Μπαρτσελόνα ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Ώρες αργότερα, η RAC1 αποκάλυψε μια περίεργη λεπτομέρεια που περιέχεται στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου παίκτη: μια ρήτρα αποδέσμευσης.

Ιδιαίτερα περίεργο για έναν 38χρονο ποδοσφαιριστή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο αμυντικός θα πρέπει να πληρώσει ποινή 100 εκατομμυρίων ευρώ εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα πριν από τις 30 Ιουνίου.

Στην πράξη, ο φόβος της Μπαρτσελόνα δεν συνδέεται με το ενδεχόμενο ένας σύλλογος να θέλει να αγοράσει τον Βραζιλιάνο, αλλά με το γεγονός ότι είναι αυτός που ίσως αποφασίσει να φύγει από τους Καταλανούς, εξ ου και η πιθανή καταβολή της ρήτρας λήξης.

Επίσης, εντός του συμβολαίου δεν θα είχε προβλεφθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας για δεύτερη σεζόν, αλλά φαίνεται ότι γενικά υπάρχει καλή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές για να γίνει αυτή η επιμήκυνση.

Ο ίδιος ο Άλβες στην παρουσίασή του μίλησε για πιθανή επέκταση της συμφωνίας:

«Δεν είναι πρόβλημα. Έρχομαι μέχρι τον Ιούνιο. Και μετά μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα. Έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Αυτό είναι σαν μια εξέταση. Αν πάρω 4,5 ξέρω ότι έχω αποτύχει. Πρέπει να έχεις υψηλό βαθμό για να συνεχίσεις. Αν όχι, θα μαζέψω τη βαλίτσα μου τον Ιούνιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις