Με Αραούχο και Τσούμπερ στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 14:33
UPD:14:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ προπονήθηκαν σήμερα κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, δεν ένιωσαν ενοχλήσεις κι ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε θεραπεία και κάνει αγώνα με το χρόνο για να προλάβει. Ο διεθνής αμυντικός θα προσπαθήσει αύριο να μπει στο ομαδικό και, αν τα καταφέρει, θα είναι κι αυτός στην αποστολή.

Εν τω μεταξύ, συνέντευξη στην κροατική ιστοσελίδα Dalmatinski Portal παραχώρησε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

«Μου φέρθηκαν καλά. Ακόμα και σήμερα, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και ο αρχηγός μού στέλνουν μηνύματα. Έχω πρόσκληση να πάω στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω διά ζώσης το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ (9 Ιανουαρίου 2022), δύσκολα όμως θα φύγω», είπε.

Ακόμη, μίλησε για τη μεταγραφή του στη Χάιντουκ: «Ήμουν τότε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας μας. Ήταν δίκαιοι όσον αφορά στο συμβόλαιο, μου προσέφεραν ένα νέο για πέντε χρόνια. Από τότε πέρασαν 25 ημέρες και είχα κάποιες διαφωνίες με τον προηγούμενο προπονητή στην ΑΕΚ (Καρέρα) και δεν ήθελα πια να ανανεώσω το συμβόλαιό μου», δήλωσε ο Λιβάγια.

«Όσο όμορφα και αν είχα περάσει εκεί, ήθελα να αλλάξω κάτι στη ζωή μου. Τότε με κάλεσε ξανά ο πρόεδρος της Χάιντουκ και με ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση να πάρω μεταγραφή. Είπα: "Ας το προσπαθήσουμε, γιατί όχι;" Εν τω μεταξύ, ο προπονητής με τον οποίο είχα κατακτήσει το πρωτάθλημα, επέστρεψε στην ΑΕΚ και με ικέτευε να συνεχίσω, όμως το μυαλό μου δεν ήταν πια εκεί. Δεν ήθελα πια να μείνω στην ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μού άρχισαν και κράτησαν δέκα μέρες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις