Δεν μπορεί μακριά από το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός...

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 21:37
UPD:21:56
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Για τα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός απειλούσε ευθέως την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, με ήττα μέσα στο σπίτι της. 

Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους προηγούμενους 68-66, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αληθινός εφιάλτης για την ελληνική ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε μόλις 3 πόντους (!) σε δέκα λεπτά παθαίνοντας ένα πρωτοφανές μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα η Εφές να φτάσει άνετα στο 88-69, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» (6-4), που μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το ΣΕΦ, εντός του οποίου παραμένουν αήττητοι, έδειξαν αδυναμία για άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το Φάληρο.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πέτυχε τη δεύτερη συνεχή νίκη και συνολικά τέταρτη, αλλά ακόμη βρίσκεται αρκετά πίσω (4-6) από τις πρώτες θέσεις.

Στο τελευταίο δεκάλετο οι Τούρκοι είχαν επιμέρους σκορ 20-3 (!), με τον Φαλ να σκοράρει έναν πόντο σε αυτό το διάστημα και οι άλλοι δύο να έρχονται από τον Βεζένκοφ.

Ο Μπομπουά έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού, τελειώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους κι 7/10 τρίποντα, ενώ 19 πρόσθεσε ο άστοχος Μίτσιτς (1/10 τρίποντα) και 10 είχε ο Λάρκιν.

Από τον Ολυμπιακό οι μόνοι που στάθηκαν αξιοπρεπώς, τουλάχιστον για τα πρώτα 30 λεπτά, ήταν ο Βεζένκοφ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Φαλ τέλειωσε το παιχνίδι με 15 πόντους. Αντίθετα, Σλούκας, Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ δεν ήταν σε καλή ημέρα.

Στη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε για πρώτη φορά και ο Κουίνσι Έισι, για να εγκλιματιστεί καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ εκτός ήταν ο Ζαν-Σαρλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις