Στις στις 6,7 και 8 Ιουλίου το Συνέδριο της ΝΔ στο ΣΕΦ

Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2007 12:54
A- A A+

Το συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί στις 6,7 και 8 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανακοίνωσε σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση διήρκεσε δυο ώρες και η συζήτηση ήταν εφ' όλης της ύλης.

Ερωτηθείς για το αν συζητήθηκε θέμα εκλογών, ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας, και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια στο θέμα αυτό.

Σε ερώτηση για την εκλογολογία των ημερών, ο κ. Ζαγορίτης απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με την εκλογολογία για να ξορκίσει τις εκλογές

Η κυβέρνηση έχει έργο μπροστά της, τόνισε και όπως είπε, θα καταθέσει νομοσχέδια για την Παιδεία και τον Απόδημο Ελληνισμό. Η κυβέρνηση, παρατήρησε, έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις του κ. Σημίτη, στις οποίες συμμετείχε ως υπουργός ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαγορίτη, οι προσπάθειες της κυβέρνησης έχουν αρχίσει και αποδίδουν, η οικονομία βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται και η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες.

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάθεση από πλευράς ΠΑΣΟΚ μηνυτήριων αναφορών στον εισαγγελέα για σειρά θεμάτων όπως η εξαγορά της Finansbank και της χρηματιστηριακής Π&Κ, καθώς και τηςΓερμανός από την Cosmote, o γραμματέας της ΝΔ απάντησε: «Ελεύθερα. Το τί πιστεύει το ΠΑΣΟΚ είναι άλλης τάξεως θέμα. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τις έρευνές της».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή