Μέσι: Πολύ δυνατό παιχνίδι, δύσκολο να παίξεις

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 11:07
UPD:11:59
REUTERS/AGUSTIN MARCARIAN
A- A A+

Ισόπαλο (0-0) έληξε το Superclasico στη Νότια Αμερική ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 κι έτσι η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι είναι έτοιμη να ακολουθήσει τη Σελεσάο στο Κατάρ.

Με το βαθμό της ισοπαλίας στο Σαν Χουάν, η «Αλμπισελέστε» εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στα τελικά, μετά τις απώλειες των Κολομβίας (0-0 με Παραγουάη), Χιλή (0-2 με Ισημερινό) και Ουρουγουάης (0-3 με Βολιβία). 

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι του μετά τον τραυματισμό εναντίον της Λιλ και δήλωσε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι, ένα κλειστό ματς, δύσκολο να το παίξεις. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με έντονο ρυθμό. Είμαι καλά, διαφορετικά δεν θα έπαιζα. Έχω μείνει εκτός για αρκετό καιρό και δεν ήταν εύκολο να παίξω στον ρυθμό που απαιτούσε το παιχνίδ», δήλωσε.

«Από την αρχή ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κάποιες φορές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι είμαστε καλά, δεν χάσαμε και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε», συμπλήρωσε ο «ψύλλος».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις