Γκλεν Κλόουζ & Ιζαμπέλ Ιπέρ συναντήθηκαν στα καμαρίνια της Στέγης

Μετά την παρουσίαση του «Γυάλινου Κόσμου»
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 16:11
UPD:18:06
A- A A+

Τον ενθουσιασμό της εξέφρασε η Αμερικανίδα ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ για τον «Γυάλινο Κόσμο» του Ίβο βαν Χόφε που παρουσιάστηκε στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα, με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Ιπέρ. Μάλιστα, οι δύο κορυφαίες ηθοποιοί συναντήθηκαν στα καμαρίνια σε πολύ φιλικό κλίμα.

Η 74χρονη  Κλόουζ ανήρτησε μια φωτογραφία με την Ιπέρ από τα παρασκήνια της παράστασης,  κάνοντας λόγο στη λεζάντα για μια «εντυπωσιακή» παραγωγή.

 «Με την Ιζαμπέλ Ιπέρ, αφού την είδαμε στην εκπληκτική παραγωγή του Ίβο Βαν Χόφε “Γυάλινος Κόσμος” στην υπέροχη Στέγη Ωνάση στην Αθήνα. Είναι τόσο ευχάριστο και τόσο βαθιά εμπνευσμένο να βλέπεις την Ιζαμπέλ τόσο ολοκληρωτικά πάνω στο στοιχείο της. Ήρθε στα παρασκήνια για να με δει όταν ήμουν στο “Sunset Boylevard”, οπότε ενθουσιάστηκα, πήγα στα παρασκήνια και της έδωσα συγχαρητήρια, τόσα χρόνια αργότερα. Μπράβο Ιζαμπέλ!» έγραψε στο  Ιnstagram.

Για την εν λόγω συνάντηση, ανάρτηση έκανε και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση,  γράφοντας:  «Αγαπάμε τις συναντήσεις. Συναντήσεις απρόσμενες, συναντήσεις τυχαίες, συναντήσεις σπουδαίες. Η Ιζαμπέλ Ιπέρ και Γκλεν Γκλόουζ, στα καμαρίνια της Στέγης».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς