5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 09:29
UPD:09:29
A- A A+

1. myΘέρμανση
Ανοίγει σήμερα τις «πύλες» της η πλατφόρμα myΘέρμανση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου οι καταναλωτές να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν και φέτος το επίδομα θέρμανσης. Διαβάστε εδώ.

2. Αέρας αναβάθμισης
Η πρώτη αναβάθμιση Bitcoin εδώ και τέσσερα χρόνια είναι γεγονός. Είναι μια σπάνια στιγμή συναίνεσης μεταξύ των μετόχων του και έχει ιδιαίτερη σημασία για το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Διαβάστε εδώ. 

3.Επενδύσεις με διάρκεια
Για την παρουσία της Amazon Web Services στην Ελλάδα, τις συνεργασίες της και τις προοπτικές της μιλά στη «N» ο Αθανάσιος Πατσάκας, Amazon Web Services Senior Sales Leader, Greece and Cyprus και δηλώνει πως η εταιρεία έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για την ελληνική αγορά, δρομολογεί επενδύσεις και προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού. Διαβάστε εδώ.

4. Ανησυχία στο ανατολικό μέτωπο
Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, που συναντώνται σήμερα στις Βρυξέλλες, αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» για την επιβολή νέων κυρώσεις στη Λευκορωσία, λόγω της μεταναστευτικής κρίσης στα πολωνικά σύνορα. Ψηλά στην ημερήσια διάταξη αναμένεται να είναι άλλο ένα σχετικό θέμα, η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Διαβάστε εδώ. 

5. Έρχεται σκοτεινός χειμώνας
Ο κορυφαίος διευθυντής κρίσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) εξακολουθεί να βλέπει την Ευρώπη να αντιμετωπίζει έναν σκοτεινό χειμώνα. Σχεδόν δύο χρόνια - και η πανδημία του απέχει πολύ από το να τελειώσει. Αυτό συμβαίνει επίσης επειδή οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν ενεργούν αρκετά γρήγορα, λέει ο Μάικ Ράιαν. Διαβάστε εδώ. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή