Κορωνοϊός: «Θέλουν να μας αλλάξουν το DNA» - Αμετανόητος ο επόπτης υγείας που «έστειλε» στο θάνατο 51χρονη

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 23:01
UPD:23:13
REUTERS/GIORGOS MOUTAFIS
A- A A+

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA». Οι δηλώσεις αυτές, αλλά και τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε ο πρώην επόπτης υγείας με 51χρονη, η οποία κατέληξε από κορωνοϊό στο Παπανικολάου, αρνούμενη να διασωληνωθεί, μπήκαν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, με τον Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να ζητά κατεπειγουσα έρευνα.

Ο πρώην επόπτης υγείας φέρεται να την προέτρεπε να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο. Τώρα ζητά εκείνος την παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά για το νοσοκομείο Παπανικολάου!

 

 «Θα πρέπει να στραφεί η έρευνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, διότι διασωληνώθηκε χωρίς τη θέλησή της. Και εάν δεν στραφεί προς τα εκεί, θα έχει διαπράξει ο ίδιος ο εισαγγελέας εγκλήματα», είπε στο Mega, που τον εντόπισε. 

Ωστόσο, παρά τα όσα λέει , φαίνεται από τα μηνύματα της άτυχης γυναίκας πως δεν μπορούσε καν να μιλήσει και εξέφραζε την αντίθεσή της στη διασωλήνωση μόνο σε εκείνον, ο οποίος ναι μεν την προέτρεπε να φύγει, αλλά τόνιζε πως την ευθύνη για το αποτέλεσμα της δικής του προτροπής θα το έχει εκείνη.

Οι γιατροί όμως που την παρακολουθούσαν κάνουν λόγο για καθοδήγηση μέσω κινητού τηλεφώνου.

«Δεν ήθελε να διασωληνωθεί, αρνιόταν και ήταν γενικά αντιδραστική, εριστική κτλ. Προφανώς, έπαιρνε και κάποια καθοδήγηση απ’ έξω, όπως αποδείχθηκε τώρα, με τα κινητά τηλέφωνα. Αρνιόταν και έφθασε μέχρι το τέλος. Όταν έφθασε στο τέλος, έτοιμη για διασωλήνωση, έγινε η διασωλήνωση. Έλεγε ότι αρνούμαι να διασωληνωθώ, δεν θέλω να διασωληνωθώ, αλλά δεν υπέγραφε κιόλας την άρνησή της», ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι ο Αδαμάντιος Χλωρός, υπεύθυνος κλινικής COVID στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

«Φθάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε για να μπορέσουμε να τη διασωληνώσουμε, να την πάμε σε κρεβάτι εντατικής θεραπείας. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο», δήλωσε επίσης ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή