Φινάλε με στόχο την επανεκκίνηση για την Εθνική ομάδα

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 13:43
UPD:15:38
Eurokinissi Sports/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει απόψε (14/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ την παρουσία της στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (Β΄ όμιλος), απέναντι στο Κόσοβο. 

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για καμία από τις ομάδες, όμως υπάρχει το πρεστίζ αλλά και οι βαθμοί, που είναι πολύτιμοι καθώς η άνοδος στο ranking FIFA και UEFA είναι πάντοτε στόχος.

Παράλληλα σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα της ελληνικής ομάδας, που όπως φαίνεται θα συνεχίσει με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ στον πάγκο, καθώς μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ έπονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Nations League και στο EURO 2024. 

Ως προς τον αγωνιστικό σχεδιασμό, δεν είναι διαθέσιμος ο Σιώπης, ο οποίος στον αγώνα εναντίον της Ισπανίας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στον αντίποδα επιστρέφει ο Χατζηδιάκος, ο οποίος θα είναι μαζί με τους Γούτα, Τζαβέλλα οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί στην άμυνα τριών που αναμένεται να παρατάξει κι απόψε ο Φαν΄τ Σχιπ.

Η παρουσία ενός κλασικού στόπερ απελευθερώνει τον Τσιμίκα, που εναντίον των Ισπανών ήταν ο τρίτος κεντρικός και τον στέλνει στη φυσική θέση του, δηλαδή αριστερό φουλ-μπα.

Τη δεξιά πλευρά θα καλύψει ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Ανδρούτσος, ενώ κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Βλαχοδήμος.

Στους κεντρικούς μέσους θα είναι ο Μπουχαλάκης με παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Μάνταλο, και μπροστά τους δύο από τους Μασούρα, Πέλκα και Τζόλη, με κορυφή τον Παυλίδη ή τον Δουβίκα.

Στον άλλο αγώνα του Β΄ ομίλου η Ισπανία θα υποδεχθεί τη Σουηδία την ίδια ώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης, καθώς θα κρίνει την πρώτη θέση στο γκρουπ και την απευθείας πρόκριση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις