Ο Έρικσεν επανεκκινεί στοχεύοντας σε Ολλανδία ή Δανία

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 14:06
UPD:14:09
Pool via REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν το βάζει κάτω κι ετοιμάζεται να φύγει από την Ιταλία, αναφέρει η Gazzetta dello Sport, εξηγώντας ότι ο Δανός άσος της Ίντερ, πέντε μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα του EURO 2020 με τη Φινλανδία σκοπεύει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε περιπτώσεις όπως αυτές δεν υπάρχουν χρονικές προθεσμίες, αλλά αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί την επόμενη σεζόν, γράφει η εφημερίδα. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Έρικσεν βρίσκεται στη Δανία, μετά από πολλές ημέρες παραμονής στο Μιλάνο. 

H Ιταλία δεν είναι η χώρα που ο διεθνής μέσος φαντάζεται το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής, ακόμα κι αν δεν είναι σωστό να αποκλειστεί εντελώς η πιθανότητα να αφαιρεθεί ο απινιδωτής που φέρει, με τέτοιο τρόπο που να του επιτρέψει να επιστρέψει σε αγωνιστική δραστηριότητα στη Serie A.

Όλες οι εξετάσεις που αφορούσαν την καρδιακή ανακοπή έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα και κανένα πρόβλημα δεν επισημάνθηκε με συγκεκριμένο τρόπο για να εξηγηθεί τι συνέβη στον ποδοσφαιριστή.

Ο Έρικσεν προχωρά με προσοχή, αλλά σε συνεργασία με τους Δανούς γιατρούς του έχει ήδη ξεκινήσει ένα ελαφρύ αθλητικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην παραμείνει εντελώς ακινητοποιημένος από σωματική άποψη.

Αν όλα πάνε καλά, από τις αρχές του 2022 ο Έρικσεν θα μπορεί να αρχίσει να αυξάνει -έστω και πολύ σταδιακά- τον φόρτο εργασίας του. Όλα αυτά φυσικά πάντα υπό το άγρυπνο και άγρυπνο βλέμμα της Ίντερ.

Ο σύλλογος των «νερατζούρι» εκμεταλλεύεται το επίδομα της FIFA που καλύπτει τον μισθό του παίκτη για ένα χρόνο και, αργά ή γρήγορα, οι δύο πλευρές θα καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι για να βρουν μια λύση.

Είναι πιο εύκολο για τον Έρικσεν να επιστρέψει για να παίξει στην Ολλανδία ή στην πατρίδα του παρά στην Αγγλία, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σχετικά με αυτό. Ο Σκανδιναβός άσος θέλει να κάνει τα πράγματα με ψυχραιμία και τότε θα έρθει η ώρα των αποφάσεων. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις