Με Ζενίτ για το πρώτο «διπλό» απόψε ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 13:01
UPD:13:15
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας βρίσκει τον Ολυμπιακό μια θέση κάτω από την κορυφή αλλά και με απαιτητική αποστολή για να παραμείνει εκεί, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (12/11, 19:00) στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΣΕΦ αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να νικούν και μακριά απ΄ αυτό, καθώς ηττήθηκαν και στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, σε Βαρκελώνη και Μόσχα.

Αντίπαλοι, βεβαίως, ήταν οι πανίσχυρες Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν ως το τέλος και παραλίγο να φύγουν νικητές από την Ισπανία, αλλά η ουσία είναι πως πρέπει να ξεκινήσουν να νικούν κι εκτός.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα προέρχεται από σερί τριών νικών (ρεκόρ 6-2), ενώ μετρά μία περισσότερη νίκη από τη Ζενίτ (5-3).

Ο Ολυμπιακός θα βρει κι έναν πρώην παίκτη του στην Αγία Πετρούπολη, τον Κουζμίνσκας, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά τη σεζόν 2019-20.

«Πρέπει να αμυνθούμε καλά, πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να είναι άνετοι στο παρκέ, οι δημιουργοί τους να μην έχουν πολλές επιλογές στις πάσες και να έχουμε χέρια στην μπάλα. Γενικά πρέπει να είμαστε σκληροί και να ελέγχουμε το παιχνίδι», έδωσε το στίγμα της προσέγγισης του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω έδρας, καλής ομάδας, ταλέντου, εμπειρίας. Ελπίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει το παιχνίδι, με βάσει το πλάνο που έχουμε καταστρώσει για να το πάρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις