Δεν σηκώνει κεφάλι στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 23:46
UPD:12/11/2021 01:49
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Η Ούνιξ Καζάν νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 74-72 για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, υποχρεώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στην έβδομη ήττα της, την ώρα που οι Ρώσοι σημείωσαν την τέταρτη νίκη τους.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν για άλλη μια φορά τα προβλήματα που δείχνουν φέτος σε επίπεδο Ευρώπης: αστοχία από μακριά (7/28 τρίποντα), πρόβλημα στη δημιουργία και έλλειψη διάρκειας στην απόδοση.

Ο αγώνας κρίθηκε στο επιθετικό ριμπάουντ του Μπράουν και το καλάθι του ίδιου στα 19΄΄ πριν τη λήξη. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το παιχνίδι, αλλά το τρίποντο του Παπαπέτρου στη λήξη δεν βρήκε στόχο.

Οι νικητές είχαν πρωταγωνιστές τους Κάναν (15π.), Βοροντσέβιτς (15π.) και Μπράουν (13π.), με τον Χεζόνια να υστερεί μένοντας στους 9 πόντους.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Παπαγιάννης, που έφτασε σε ένα μεγαλοπρεπές double-double με 17 ριμπάουντ (7 επιθετικά) και 14 πόντους, αλλά δεν είχε συμπαράσταση.

Οι υπόλοιποι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Μέικον (14π.), Παπαπέτρου (10π.) και Πέρι (10π.).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις