«Μόνο στην Ελλάδα της διακυβέρνησης Καραμανλή μένει στη θέση του υπουργός όπως ο κ. Πολύδωρας»

Σφοδρή επίθεση Ευθυμίου στον υπουργό Δημοσιας Τάξης
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2007 17:55
A- A A+

Νέα σφοδρή επίθεση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βύρωνα Πολύδωρα, εξαπέλυσε σημερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, ζητώντας την παραίτησή του. «Η ελληνική κοινωνία βλέπει εδώ και ένα χρόνο να διαλύεται η Ανώτατη Εκπαίδευση, βλέπει μια αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση στην εκπαιδευτική της πολιτική που προκαλεί την ένταση και ταυτόχρονα από την άλλη μεριά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον κ. Πολύδωρα προκαλεί με τη σειρά του την ένταση συνειδητά. Κλιμακώνει την ένταση ως στρατηγική», τόνισε ο κ. Ευθυμίου.

«Στο βωμό των ακροδεξιών ψήφων ο κ. Πολύδωρας πάει χέρι - χέρι με τους κουκουλοφόρους», επανέλαβε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «είχαμε την κλιμάκωση της απίστευτης συμπεριφοράς σε έγκυρη αθηναϊκή εφημερίδα με τη φωτογραφία του κ. Πολύδωρα στην πρώτη σελίδα, υπάρχει η δήλωσή του το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: "Θα τους πλακώσω με τα ίδια μου τα χέρια"».

«Πρόκειται περί υπουργού κυβέρνησης ευρωπαϊκής χώρας και η δήλωση αυτή έγινε προ δύο ημερών. Σήμερα στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει παρόμοια δήλωση του κ. Πολύδωρα και αρνήθηκε να την σχολιάσει. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει βαρύτατη ευθύνη για την κλιμάκωση της έντασης που προκαλεί συνειδητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης», είπε ο κ. Ευθυμίου και υπογράμμισε:

«Είναι ευθύνη της κυβέρνησης ο δρόμος που διάλεξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο, που σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν αυτονόητο πού θα τον οδηγούσε».

«Μόνο στην Ελλάδα της διακυβέρνησης του κ. Καραμανλή, αυτός ο υπουργός μπορεί να παραμένει στη θέση του και η κυβέρνηση να κάνει δια του εκπροσώπου της τη στρουθοκάμηλο», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή