Ευθυμίου: Χωρίς περιεχόμενο η συνταγματική αναθεώρηση

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2007 19:43
A- A A+

«Αυτή η συνταγματική αναθεώρηση, όπως την σχεδίασε η ΝΔ, είναι συντηρητική, ρηχή και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

«Αυτή τη συνταγματική αναθεώρηση, η ΝΔ την χειρίστηκε με πρωτοφανή τρόπο: απέκλεισε κάθε μορφή συναίνεσης, δεν δέχθηκε καμιά πρόταση της αντιπολίτευσης και ολοκλήρωσε αυτό το χειρισμό με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, την επιχείρηση αλλοίωσης της ψήφου κατά τρόπο πρωτοφανή στο ελληνικό κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Ευθυμίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι αποχωρεί από την διαδικασία αναθεώρησης και αποχωρεί κατ' οιονδήποτε τρόπο από αυτή τη διαδικασία και φυσικά έχει αποσύρει ήδη τις θέσεις του... Το σύνολο των θέσεων της αναθεώρησης, όπως το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει την αναθεώρηση σε μια διευρυμένη βάση αποτελεί μια επιλογή υπό την κρίση του ελληνικού λαού, ώστε η επόμενη Βουλή να είναι προ-αναθεωρητική. Τμήμα αυτών των θέσεων είναι και η θέση μας για το άρθρο 16» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή