Ο ΠΑΟΚ άλωσε τη Λεωφόρο, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 22:10
UPD:22:18
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ που νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-1 μέσα στο Απόστολος Νικολαϊδης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου επιβλήθηκε 3-1 του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο, διατηρήθηκε στα υψηλά της βαθμολογίας και... βύθισε στον προβληματισμό και εκτός εξάδας το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ που παρέμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη!

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και μόλις στο 12᾽άνοιξε το σκορ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Ζίβκοβιτς και πάσα εντός περιοχής, ο Άκπομ νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-0. Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση αλλά πέρα από μια άστοχη κεφαλιά του Παλάσιος δεν είχε κάποια άλλη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και με δυνατό σουτ του Μαουρίσιο στο 59᾽ έφεραν το ματς στα ίσια.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν εξαιρετική, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που είχε τρεις καλές στιγμές αλλά ο Μπρινιόλι είπε ᾽όχι᾽ στις προσπάθειες των Άκπομ, Μούργκ και Ζίβκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 73᾽ αλλά ο Μαουρίσιο από την μικρή περιοχή και αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ.

Η κομβική στιγμή της αναμέτρησης ήρθε όταν ο Ισπανός ρέφερι, Ντελ Θέρο Γκράντε, υπέδειξε πέναλτι σε επαφή του Βιγιαφάνιες με τον Μιχαηλίδη εντός της περιοχής του Παναθηναϊκού.

Ο Κούρτιτς στο 85' έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ από την άσπρη βούλα και στην τελευταία φάση του ματς με υπέροχη εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις