Η Λαμία σόκαρε τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 17:17
UPD:17:26
facebook.com/lamia1964.gr/
A- A A+

Η Λαμία παίρνει καλύτερα αποτελέσματα φέτος μακριά από το «Αθανάσιος Διάκος» κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα (7/11), όπου η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για τη Λαμία ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη διοργάνωση της περιόδου 2021-22, με την πρώτη να έχει επιτευχθεί στη Νεάπολη επί του Ιωνικού (2-1).

Ταυτόχρονα, με τη σημερινή νίκη της «προσγείωσε» τους Πελοποννήσιους που προέρχονταν από δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ πήρε βαθμολογική ώθηση στην προσπάθεια για να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Ο αγώνας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κρίθηκε στη φάση του  27ου λεπτού, όταν ο Προβυδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τιρόνε δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της, αλλά η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Ρούμπεν Γκαρθία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση για να σκοράρουν, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν υποδειγματικά.

Ο Αστέρας είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σονί στο 72΄ (κεφαλιά άουτ), ενώ είχε προηγηθεί στο 63΄ η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για το 0-2, με τον Τσιφτσή να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Τιρόνε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις