Απώλειες για Τσέλσι και Μπράιτον

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 22:01
UPD:22:06
A- A A+

Η Μπράιτον έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να ανέβει στην πέμπτη θέση της Premier League, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Νιούκαστλ, που παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24΄ με πέναλτι του Λεάντρο Τροσάρντ, αλλά οι «ανθρακωρύχοι» ισοφάρισαν στο 66΄ με τον Χέιντεν.

Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά η Μπράιτον έπαιξε με δέκα παίκτες και τερματοφύλακα τον κεντρικό αμυντικό Λιούις Ντανκ, καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ρόμπερτ Σάντσεθ.

Νωρίτερα, η Τσέλσι «αυτοκτόνησε» καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπέρνλι, μένοντας στο 1-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στη μεγάλη έκπληξη της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Λονδίνου άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Κάι Χάβερτζ, στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και η Μπέρνλι την τιμώρησε στο 79' ισοφαρίζοντας με τον Βύντρα στη μοναδική της ευκαιρία στο ματς!

Στο μεταξύ η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και πέτυχε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας της Γουλβς με 2-0 (61' Ζαχά, 74' Γκάλαχερ).

Η Νόριτς θέλησε να αποδείξει πως δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και με τον Δημήτρη Γιαννούλη να μπαίνει στο γήπεδο στο 74ο λεπτό, νίκησε (η πρώτη φετινή) στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1 (60΄ Χένρι - 6΄ Νόρμαν, 29΄ πεν. Πούκι).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις