Βόλος: Αναζητείται στον στενό οικογενειακό κύκλο ο δολοφόνος της 75χρονης

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 20:55
UPD:20:56
astynomia.gr
A- A A+

Με πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της, βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην Λεωφόρο Καζανάκι, στην Ν. Ιωνία Βόλου,  75χρονη γυναίκα, η οποία αναζητούνταν τις τελευταίες ημέρες από την οικογένειά της. Η άτυχη 75χρονη εντοπίστηκε νεκρή πριν λίγες ώρες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φρικιαστικό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη ΕΡΤ οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης.

Η εξαφάνιση πριν την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας

Πριν δυο με τρία 24ωρα συγγενικό πρόσωπο της άγρια δολοφονημένης εύπορης 75χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμού του είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε. Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί μετά την έρευνα εντόπισαν την γυναίκα νωρίς το απόγευμα σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου, σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε, με δεκάδες μαχαιριές στο σώμα της νεκρή. Το πτώμα της ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και το στόμα της κλειστό με ταινία.

Τα πολλαπλά τραύματα προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κυρίως είναι εντοπισμένα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο σώμα.

Πληροφορίες θέλουν την αστυνομία να αναζητάει τον βαφτισιμιό της 75χρονης

Φρικιαστικά είναι όσα αποκαλύπτονται καθώς οι ώρες περνάνε και διαρρέονται διάφορα στοιχεία της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εντοπισμό του βαφτισιμιού της άτυχης γυναίκας, ο οποίος εργάζεται ως  ντελιβεράς και μάλιστα γίνεται λόγος για ένα πρόσωπο το οποίο έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Τα αίτια της άγριας, και καθώς φαίνεται προσχεδιασμένης δολοφονίας, εδράζονται στα χρήματα, καθώς ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε ζητήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την 75χρονη νονά του, αλλά εκείνη του το αρνήθηκε και αυτός οδηγήθηκε οργισμένος στην δολοφονία.

Οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενισχύουν τον προσχεδιασμό, αφού στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας, η ταινία με την οποία έδεσε το κεφάλι και τα πόδια του θύματος και τα κλινοσκεπάσματα με τα οποία την τύλιξε.

Όλα τα παραπάνω μένει να αποδειχθούν, καθώς η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του 39χρονου υπόπτου.

Πηγή: ertnews.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή