Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 19:23
UPD:21:13
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0 στους «Ζωσιμάδες», με την ομάδα του Αγρινίου να χάνει για πέμπτη φορά και έκτη στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, κυριάρχησε από νωρίς και στο 32΄ ο Περέα έπεσε στην περιοχή του Παναιτωλικού από μαρκάρισμα του Φλόρες (χτύπημα στο πρόσωπο) κι αφού ο Τζήλος εξέτασε την φάση στο VAR υπέδειξε πέναλτι.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα κι άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες (1-0). Με τη ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Μεταξά πέτυξε και δεύτερο τέρμα στο 37΄ με την κοντινή προβολή του Περέα, από ασίστ του Μιλιντσεάνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την εντυπωσιακή απόκρουση του Λοντίγκιν στην κεφαλιά του Βέργου στο 57΄ και στο αμέσως επόμενο λεπτό τα πάντα τελείωσαν: από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκαρντάβσκι, ο Κάργας πήδηξε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 75΄ ο Μελίσσας είπε «όχι» στο στο τετ-α-τετ με τον Μιλιντσεάνου, ενώ στο 85΄ ο Λοντίγκιν έκανε νέα σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Μαλή και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Καρέλη σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Οι Αγρινιώτες δεύτερο δοκάρι είχαν στο 88΄ με το βολέ του Βέργου να βρίσκει στο οριζόντιο και στη συνέχεια να μπλοκάρει ο Λοντίγκιν, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις