ΠΑΣΟΚ: Ουραγός η Ελλάδα στην ευρυζωνικότητα - Η κυβέρνηση εξαπατά το λαό

«Μηδενική η αύξηση των ευρυζωνικών συνδέσεων σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο»
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2007 17:22
A- A A+

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, θυμήθηκαν την ευρυζωνικότητα και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μετά από τρία χρόνια πλήρους απραξίας και για μία ακόμα φορά προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό σε σχέση με τις δήθεν επιδόσεις της στον τομέα της ευρυζωνικότητας, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και της ψηφιακής στρατηγικής».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του με αφορμή της σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σημειώνοντας πως η Ελλάδα είναι ουραγός της Ευρώπης σε όλα τα θέματα ηλεκτρονικών επικοινωνιών, διαδικτύου, ευρυζωνικότητας και ψηφιακής ραδιοτηλεόρασης.

«Η αύξηση των ευρυζωνικών συνδέσεων, την οποία επικαλείται η κυβέρνηση, είναι αριθμητικά μηδενική σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο», υπογράμμιζει ο κ. Ρόβλιας, επισημαίνοντας πως «εάν η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είχε εγκαταλείψει το πρόγραμμα για την ευρυζωνικότητα που παρέλαβε έτοιμο από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, σήμερα ο αριθμός των ευρυζωνικών συνδέσεων στη χώρα μας θα ήταν τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερος».

«Η σημερινή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για την ευρυζωνικότητα, έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στον κ. Καραμανλή να συγχαρεί την κυβέρνησή του για το ανύπαρκτο έργο της», σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

«Η κυβέρνηση έχει βαριά ευθύνη γιατί σε ένα κρίσιμο τομέα δεν παράγει έργο, ώστε η χώρα να είναι επισήμως ουραγός στην ευρυζωνικότητα στην ΕΕ», κατέληξε ο κ. Ευθυμίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή