Η Κοπεγχάγη σόκαρε τον ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 00:17
UPD:00:20
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα με 1-2 από την Κοπεγχάγη, έχασε το αήττητο στον 6ο όμιλο του Conference League και μαζί την πρώτη θέση, ενώ τον έβαλε σε δυχερή θέση ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αν και μόλις από το 7ο λεπτό ο «Δικέφαλος» πήρε θέση οδηγού στον αγώννα, εν τούτοις δεν το εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια. Στο σημείο εκείνο ο Άντριγια Ζίφκοβιτς πλάσαρε σε άδεια εστία μετά από «τυφλή» ασίστ του Σφιντέρσκι, που δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά τη σέντρα του Μπίσεσβαρ αλλά έστειλε την μπάλα στον Σέρβο.

Μετά το 0-1 οι Δανοί ανέβασαν ρυθμό και στο 13΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν από λάθος του Κούρτιτς ο Μπόβινγκ βρέθηκε μόνος απέναντι στην ελληνική εστία αλλά αστόχησε από ιδανική θέση.

Στο 34΄ όμως έγινε το 1-1 με το γκολ του Άνκερσεν από κοντά, σε φάση που έμοιαζε βγαλμένη από το... μπάσκετ: η επίθεση των Δανών από αριστερά «κύκλωσε» την άμυνα του ΠΑΟΚ κι αφού δεν μπόρεσε κανείς να ανακόψει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ο Ντικς έβγαλε την ασίστ και ο πλάγιος αμυντικός ισοφάρισε.

Στο 45΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε κοντά σε δεύτερο γκολ αλλά από το φάουλ του Μπίσεσβαρ η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον Σβαμπ και τον Δανό γκολκίπερ και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50ό λεπτό, από τυφλή απόκρουση της μπάλας από την πλάτη του Βιεϊρίνια την κατοχή κέρδισε ο Ντικς που έδωσε την ευκαιρία με δεύτερη ασίστ στον Μπιέλ ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Πασχαλάκη για το 1-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς ταχύτητα και γρήγορες αντιδράσεις σε κέντρο και άμυνα, βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη από ένα σύνολο με αθλητικό προφίλ και καλύτερο ρυθμό. 

Οι ευκαιρίες που έχασαν στην εξέλιξη του δεύτερου μέρους οι Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ έδειξαν πως ο «Δικέφαλος» είχε σφυγμό, αλλά όχι και γκολ.

Η νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο και η ένταση έφεραν στο 90΄+3 την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μιχαηλίδη, καθώς χτύπησε αντίπαλο με το κεφάλι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις