ΑΕΚ, μητέρα όλων των προσφύγων

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 14:19
UPD:16:39
A- A A+

Το ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 2ης φάσης του ευρωπαϊκού προσφυγικού προγράμματος "Welcome Through Football", τα παιδιά που συμμετέχουν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και εκεί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υποδέχθηκε τα προσφυγόπουλα, που μίλησαν για τα όνειρά τους και το πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους. Παρών ήταν και ο διευθυντής δικτύου ακαδημιών της Ένωσης, Ηλίας Κυριακίδης.

Λόγω όσων συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με τη δήθεν ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών προς παίκτη του Άρη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε και δηκτικό post στο Facebook, στο οποίο αναφέρει: «Αυτή την ομάδα για ρατσισμό ούτε θα διανοηθείτε να την κατηγορήσετε!».

Στην εμπειρία του από τη σημερινή συνάντηση με τα προσφυγόπουλα στάθηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είπε:

«Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα που θα την κρατήσω για πάντα στη μνήμη μου, γιατί τον σύλλογό μας επισκέφτηκαν κάποιοι σημαντικοί καλεσμένοι. Ήταν συγκινητικό να ακούσω όλες τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει οι αγαπημένοι φίλοι μας και σκοπεύω να κάνω κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις