Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 12:12
INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η αποψινή, με τις δύο ελληνικές ομάδες, που βρίσκονται σε θέση ισχύος στους ομίλους τους, να φιλοξενούν τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Europa League) και Κοπεγχάγη (Conference League).

O Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, έχοντας ως στόχο την ανάκτηση της κορυφής στον 4ο όμιλο του Europa League, θέση που έχασε πριν από 15 ημέρες στη Γερμανία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τους «Αετούς» σε ένα γκρουπ, που, σύμφωνα με την UEFA, δείχνει να είναι το δυσκολότερο όλων.

«Μετά την ανάλυση του προηγούμενου αγώνα, ο τομέας διόρθωσης είναι η πίεση. Δεν το είχαμε καταφέρει, όπως θα έπρεπε. Επίσης δεν είχαμε καλή κατοχή μπάλας, για να κάνουμε φάσεις και να έχουμε αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Αύριο χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση απέναντι σε μια χαρακτηριστική γερμανική ομάδα, να εξασφαλίσουμε κατοχή και να δημιουργούμε φάσεις που να αξιοποιήσουμε», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

O αήττητος (2 νίκες και μία ισοπαλία) ΠΑΟΚ υποδέχεται (22:00) στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, με στόχο όχι μόνο την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου του Conference League, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών προϋποθέσεων για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση, εγώ προσωπικά θέλω σαν τρελός. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ομοιότητες με εκείνο το ματς κόντρα στη Ριέκα», υπογράμμισε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

«Εκείνο ήταν κρίσιμο γιατί κρινόταν η συνέχεια στην Ευρώπη. Το αυριανό έχει μεγάλη σημασία, ξέρουμε τι θα γίνει αν το κερδίσουμε, αλλά ακόμη και αν δεν κερδηθεί μπορούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις