Ενίσχυση με τον Κουίνσι Έισι για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 12:31
UPD:12:46
olympiacosbc.gr
A- A A+

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση παίκτη και συγκεριμένα του Κουίνσι Έισι, με τον οποίο συμφώνησαν έως το τέλος της φετινής περιόδου.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Κουίνσι Έισι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα" ως το τέλος της σεζόν», γνωστοποίησε η πειραϊκή ομάδα. 

Ο 31χρονος Αμερικανός (2,01μ.) προστέθηκε στο ρόστερ για να ενισχύσει τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, καθώς είναι εξαιρετικός αμυντικός και έρχεται για να βοηθήσει τους Φαλ και Μάρτιν.

Ο Έισι έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τη θητεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2019-20), όπου είχε μέσο όρο 4,8 πόντους με 58,8% στα δίποντα και 3,5 ριμπάουντ ανά αγώνα, βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξιόλογη παρουσία έχει και στο ΝΒΑ, έχοντας γράψει 337 αγώνες με τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς, Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Γιορκ Νικς, Ντάλας Μάβερικς, Μπρούκλιν Νετς και Φοίνιξ Σανς.

Στην αμερικανική λίγκα ο Έισι μετρά 4,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Στην Ελλάδα αναμένεται το σαββατοκύριακο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις