Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ υπέγραψε συνεργασία με την Accor για τη διαχείριση κατοικιών

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 12:16
A- A A+

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Κατάρ 2022) υπέγραψαν συμφωνία με την Accor για τη διαχείριση των λειτουργιών διαμονής και την παροχή υπηρεσιών σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, τον επόμενο χρόνο.

Η συμφωνία ισχύει μέχρι το τέλος του επόμενου έτους και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Η Accor θα παρέχει προσωπικό για τη διαχείριση της μεγαλύτερης επιχείρησης εξυπηρέτησης ακινήτων στον κόσμο και θα περιλαμβάνει front office (check in/check out), λειτουργικές προμήθειες κι εξοπλισμό, καθώς και υπηρεσίες καθαριότητας, μεταξύ άλλων.

Ο Χασάν Αλ Ταβάντι, γενικός γραμματέας του SC, δήλωσε: «Αυτή η πρωτοποριακή συμφωνία είναι ένα άλλο παράδειγμα του πώς η προσέγγιση του Κατάρ είναι πραγματικά ιστορική, όχι μόνο όσον αφορά τον καθορισμό των υψηλότερων προτύπων παράδοσης, αλλά και για τον σχεδιασμό παλαιού τύπου».

Και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιώντας πλήρως τα υπάρχοντα οικιστικά διαμερίσματα και βίλες στο Κατάρ, μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια σειρά από προσιτές κι άνετες επιλογές. διασφαλίζοντας επίσης ότι έχουμε μια βιώσιμη ξενοδοχειακή αγορά που δεν αφήνει το Κατάρ με υπερβολικά μόνιμα δωμάτια μετά το 2022».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις