Περισσότερα γκολ από Μέσι, Ρονάλντο και Μπαπέ ο Βλάοβιτς

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 09:08
REUTERS/JENNIFER LORENZINI
A- A A+

Ο νεαρός αστέρας της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάοβιτς, είναι ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2021, μπροστά από τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 21χρονος στράικερ των «βιόλα» με το χατ-τρικ που σημείωσε απέναντι στη Σπέτσια έφτασε, συνολικά, τα 25 γκολ σε 35 εμφανίσεις αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ο σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει ένα περισσότερο, αλλά σε 26 συμμετοχές, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε μέχρι τώρα 36 γκολ σε 27 εμφανίσεις.

Ο Μέσι σημείωσε 23 τέρματα σε 26 παιχνίδια, ο Ρονάλντο 21 σε 31 ματς και ο Εμπαπέ 20 γκολ σε 29 αγώνες. Το συμβόλαιο του Βλάοβιτς με τη Φιορεντίνα λήγει τον Ιούνιο του 2023, αλλά η ομάδα της Τοσκάνης έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου.

Ο σύλλογος της Φλωρεντίας θα μπορούσε λοιπόν να τον πουλήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι αξιωματούχοι της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόνε και Ντανιέλε Πραντέ είχαν συνάντηση με ανθρώπους της Τότεναμ για να συζητήσουν τη μεταγραφή του παίκτη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βλάοβιτς έχει πετύχει 35 γκολ σε 88 παιχνίδια της Serie A στην καριέρα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις