Στάνκοβιτς: Έχουμε εμπιστοσύνη και κοιτάζουμε το μέλλον

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 15:43
UPD:15:46
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στη χθεσινή νίκη επί του Άρη (2-1), φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι της Ένωσης στο YouTube.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έκανε (και) χθες μεγάλες αποκρούσεις και κράτησε όρθιους τους «κιτρινόμαυρους» στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Γιατί όταν κερδίζουμε ως ομάδα τα παιχνίδια τα πάντα είναι εύκολα για όλους μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 2-0», είπε.

«Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, δεν είχαμε κατοχή μπάλας και μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, στο τέλος πήραμε τη νίκη», πρόσθεσε ο Στάνκοβιτς μετά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Επίσης, δήλωσε ότι, «... μου αρέσει να κερδίζω. Ήρθα εδώ για να κερδίσω παιχνίδια. Το να κερδίζεις τα ματς είναι πολύ σημαντικό. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα, απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, όμως αυτή τη στιγμή έχουμε εμπιστοσύνη και κοιτάζουμε το μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις