Τρίτη νίκη στη σειρά για την ΑΕΚ του Γιαννίκη

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 21:52
UPD:21:57
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Τρίτη νίκη για την ΑΕΚ στους ισάριθμους αγώνες της με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο, με την Ένωση να επικρατεί στο ΟΑΚΑ ενός ισάξιου αντίπαλου, εν προκειμένω του Άρη με 2-1 και να συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, τον οποίο πλησίασε ξανά στον ένα βαθμό.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (2-0), πάντως, οφείλεται αφενός στις εξαιρετικές γι΄ άλλο ένα παιχνίδι επεμβάσεις του Στάνκοβιτς κι αφετέρου σε δύο αμυντικά λάθη των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης.

Ο Αυστριακός πορτιέρε έδειξε ξανά την κλάση του σε «δύσκολα» σουτ των Μπερτόλιο και Ματέο Γκαρσία, ενώ ήταν τυχερός στη φάση του 23ου λεπτού, καθώς η κεφαλιά του Μπράμπετς πήγε στο δοκάρι του.

Είχε προηγηθεί, βέβαια, το πρώτο γκολ του Μήτογλου με τη φανέλα της ΑΕΚ στο 16ο λεπτό, όταν ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε ανενόχλητος με απευθείας σουτ μετά από φάουλ του Μάνταλου.

Ο Άρης συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά στο 37΄ ο Μπράμπετς ανέτρεψε το Μάνταλο στην περιοχή, ο αρχηγός της Ένωσης ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης και σκόραρε για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έδωσε χώρους αλλά δεν είχε κινδυνέψει ως το 71ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Μήτογλου για ανατροπή του Καμαρά, στερώντας του προφανή ευκαιρία για γκολ.

Τρία λεπτά αργότερα από σέντρα του Σούντγκρεν ο Ματέο Γκαρσία με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 76΄ ο Άρης άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Μισελέν απομάκρυνε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Εντιαγέ, για να χάσει ο Σάσα την ευκαιρία της... χρονιάς για το 2-2, στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις