Ο Αγουέρο υποβλήθηκε σε καρδιολογική εξέταση για «πόνο στο στήθος»

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 15:17
UPD:15:21
REUTERS/ALBERT GEA

LaLiga - FC Barcelona v Deportivo Alaves - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 30, 2021 FC Barcelona's Sergio Aguero leaves the pitch after sustaining an injury 

A- A A+

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα Σέρχιο «Κουν» Αγουέρο υποβλήθηκε σε «καρδιολογική εξέταση», αφού υπέστη μια ελαφριά ενόχληση κατά τη διάρκεια του χθεσινού (30/10) αγώνα με την Αλαβές στο «Καμπ Νου» για τη 12η ημέρα της La Liga, ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα» στα κοινωνικά δίκτυά τους.

«Ο Κουν Αγουέρο υπέφερε από ενόχληση στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καρδιολογική εξέταση», ανέφερε ο καταλανικός σύλλογος στο Twitter.

Στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης ο Αγουέρο ξάπλωσε στο έδαφος αγγίζοντας το στήθος και τον λαιμό του, υποφέροντας εμφανώς από ενοχλήσεις.

Ο διαιτητής κάλεσε τους διασώστες, αλλά ο ποδοσφαιριστής βγήκε από το γήπεδο και αντικαταστάθηκε από τον Φιλίπε Κουτίνιο στο 41ο λεπτό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με ασθενοφόρο, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο.

«Τον ρώτησα πώς ήταν, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπαρτσελόνα Σέρχι Μπαρχουάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις