Σε ΟΑΚΑ και Λαμία τα φώτα

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 13:22
UPD:13:36
A- A A+

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος άνοιξε χθες με τους αγώνες σε Αγρίνιο (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-2) και Τούμα (ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 4-1), αλλά το... κυρίως πιάτο θα «σερβιριστεί» σήμερα.

Η αρχή θα γίνει στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου Λαμία και Ατρόμητος θα συναντηθούν σε αμφίρροπο αγώνα, με τους Περιστεριώτες να αναζητούν ακόμη την πρώτη φετινή νίκη για να «αναπνεύσουν», καθώς βρίσκονται σε δυσχερή θέση στην κατάταξη.

Ακολούθως, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και με κοινό στις εξέδρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που ακύρωσε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για δύο αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ θέλοντας να συνεχίσει το εντός έδρας σερί νικών του με πολλά γκολ.

Λίγη ώρα αργότερα θα διεξαχθούν δυο συναντήσεις: στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσουν να «συνέλθουν» μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, ενώ στο Μαρούσι οι φορμαρισμένοι ΑΕΚ και Άρης υπόσχονται ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι.

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής θα κλείσει το βράδυ της Δευτέρας (1/11) στη Νεάπολη, με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον εξαιρετικό φέτος Βόλο.

Οι Θεσσαλοί θα παραταχθούν χωρίς τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στον πάγκο, καθώς ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας τον τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (24/10).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (31/10):

  • Λαμία - Ατρόμητος (15:00)  
  • Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (17:15)
  • ΑΕΚ - Άρης (19:30)
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (19:30) 
     

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις