Και ο Παναιτωλικός στους «16» του Κυπέλλου

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 00:30
UPD:00:32
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο Παναιτωλικός ακολούθησε Ιωνικό, Βόλο, Παναθηναϊκό και Λαμία στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 2-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε πιο δυνατά το ματς και με όπλο την ατομική ποιότητα κάποιων παικτών της άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών: από κάθετη πάσα του Ντουάρτε, ο Καρέλης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο και αφού τον πέρασε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν άνετα το προβάδισμα, όμως μια αδράνεια της άμυνάς τους έδωσε ελπίδες στην Παναχαϊκή. Στο 47΄ ο Καράκλαγιτς έκανε την κούρσα από αριστερά, πέρασε παράλληλη μπαλιά και ο Παπαχρονόπουλος σκόραρε από κοντά με προβολή, αλλά ο 19χρονος στην προσπάθειά του προσέκρουσε στο δοκάρι και τραυματίστηκε.

Το ματς από εκεί και πέρα θα μπορούσε να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά. Όμως κύριο ρόλο έπαιξε ξανά η ικανότητα και η εμπειρία των παικτών του Παναιτωλικού.

Στην περίπτωση αυτή ήταν ο Βέργος, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση, με μία έξοχη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 74΄, στέλνοντας την ομάδα του στους «16» της διοργάνωσης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις