Η Εφέσεων δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, ανοίγει η Λεωφόρος

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 20:29
UPD:28/10/2021 00:31
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των «πρασίνων» και εξαφάνισε την ποινή τιμωρίας της έδρας του συλλόγου με δύο αγωνιστικές.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο επικείμενος αγώνας πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική (31/10, 17:15) όσο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 7/11, 19:30), θα διεξαχθούν ενώπιον του φίλαθλου κοινού του «τριφυλλιού».

Στην εκδίκαση της έφεσης η νομική υπεράσπιση του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου κι ως εκ τούτου η ΠΑΕ δεν φέρει ευθύνη. 

Σε ότι αφορά το βίντεο της αστυνομίας που δείχνει τα επεισόδια και ελήφθη υπ΄ όψιν από τον αθλητικό δικαστή, οι «πράσινοι» υποστήριξαν κατά την εκδίκαση πως βγήκε για να «στηρίξει» το κατηγορητήριο, αλλά όσα φαίνονται στο βίντεο δεν υπάρχουν σε κανένα κατηγορητήριο, επομένως -όπως είπε ο δικηγόρος του «τριφυλλιού»- είναι άκυρο, γιατί αναφέρεται σε πράξεις για τις οποίες δεν κατηγορήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις