Σε αργία ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης - Στις 2/11 η δίκη

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 14:43
UPD:17:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΙΑΟΥ
A- A A+

Στις 2 Νοεμβρίου θα διαστεί ο 45χρονος καθηγητής γυμνασίου του Μοσχάτου ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ασέλγειας ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης».

Τον καθηγητή κατήγγειλε ο πατέρας της 11χρονης, η οποία υποστηρίζει ότι της ζήτησε να σηκώσει τη μπλούζα της και να ξαπλώσει πάνω στο θρανίο.

Το ανήλικο κορίτσι είχε μείνει τελευταίο στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του. Ο 45χρονος καθηγητής, όπως καταγγέλλει η 11χρονη, την πλησίασε και της είπε: «Έλα να  σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη.

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του παιδιού, που ειδοποιήθηκαν από το ίδιο το κοριτσάκι, όπως λέει ο πατέρας της, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Την αναβολή ζήτησαν οι δικηγόροι του προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

naftemporiki.gr με πληροφορίες 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή